Crisalix

3D-animatie

Bij Boerhaave Medisch Centrum is het mogelijk om voorafgaand aan uw consult al te ervaren wat een behandeling voor een verschil kan maken. Door bijvoorbeeld de prothesen van uw borstvergroting al virtueel te passen of de gewenste verbetering van uw neus al digitaal te zien, is het mogelijk om een betere verwachting te hebben van het mogelijke resultaat.

Wij maken hiervoor gebruik de Crisalix 3D-animatie, waarmee het aan de hand van vooraf door u gemaakte foto’s mogelijk is een simulatie te maken van het mogelijke resultaat.

Hoe werkt het?

U kunt zich hier registreren bij Crisalix. U hoeft alleen een profiel aan te maken en te kiezen voor ‘Maak uw 3D’. Vervolgens maakt u, met bijvoorbeeld uw mobiele telefoon, drie foto’s: een foto van voren, een linkerzijaanzicht en een rechterzijaanzicht. Crisalix maakt op basis hiervan een 3D-animatie van uw gezicht of lichaam dat u vervolgens zelf kunt bewerken. Als u een consult inplant, kan de arts tijdens het consult direct aan de slag met de door u geüploade foto’s.

Het consult

Tijdens het consult bespreekt de arts de mogelijkheden met u en kan deze direct laten zien in de Crisalix-omgeving. Na uw consult is het mogelijk om de besproken 3D-animatie in uw eigen profiel terug te zien. Ook zal deze beschikbaar worden gemaakt in uw patiëntenportaal.

Een 3D-animatie van uw behandeling is mogelijk bij zowel de borstvergroting als de neuscorrectie.

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.