wifi

Met ons gratis WiFi-netwerk ‘BMC-gasten’ kunt u overal in ons ziekenhuis gebruik maken van het draadloos internet. U gebruikt hiervoor uw eigen laptop, smartphone of tablet PC. Om dit zo probleemloos mogelijk te houden voor u, uw eventuele kamergenoten en onze medewerkers, gelden de volgende regels:

 

 • Boerhaave Medisch Centrum biedt geen ondersteuning bij het opzetten van een verbinding op apparaten van derden. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw apparatuur.
 • Er is geen vast limiet gesteld op de hoeveelheid data die mag worden verstuurd en ontvangen. Boerhaave Medisch Centrum kan ingrijpen als er significant meer dataverkeer wordt gebruikt, dan voor gemiddeld één gebruiker te verwachten valt.
 • De signaalsterkte is niet overal even sterk. Het is mogelijk dat u verschillende signaalsterktes opmerkt.
 • Boerhaave Medisch Centrum neemt geen verantwoordelijkheid voor de informatie die door de gebruiker geplaatst is op een server of gepubliceerd is op internet. Een gebruiker is geheel verantwoordelijk voor de informatie die op de server/internet geplaatst wordt. De inhoud en strekking van de tekst en afbeeldingen mogen in geen geval pornografisch, discriminerend of anderszins aanstootgevend zijn. De gebruiker is verplicht zich te houden aan de letter van de wet aangaande copyright. U mag niets naar het internet uploaden waarvan u niet zeker weet dat u het copyright bezit.
 • De gebruiker verklaart Boerhaave Medisch Centrum nooit verantwoordelijk te stellen voor eventuele uitval van het internet, netwerk en/of verlies van data door technische of andere storingen.
 • Boerhaave Medisch Centrum neemt geen verantwoordelijkheid voor de veiligheid van apparatuur, configuraties, verwijderingen van de beveiliging of wijzigingen aan bestanden als gevolg van het gebruik van het draadloze netwerk van de bibliotheek.
 • Een WiFi netwerk is minder goed beveiligd, zorg dus zelf voor een goede virusscanner en firewall. Boerhaave Medisch Centrum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies aan informatie of schade aan de laptop of andere apparatuur als gevolg van het gebruik van het WiFi-netwerk.
 • Boerhaave Medisch Centrum heeft het recht het draadloos netwerk op ieder gegeven moment te deactiveren, om onderhoud te verrichten.
 • Het gebruik van uw laptop, smartphone en tablet PC is voor eigen risico. Het ziekenhuis is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging.
 • Wilt u uw laptop, smartphone of tablet PC opladen? Indien dit op de verpleegafdeling is overleg dan a.u.b. met een verpleegkundige welk stopcontact u kunt gebruiken. Trek dus nooit zelf een stekker uit het stopcontact, er kan dan onbedoeld een belangrijk apparaat uitgeschakeld worden. Wilt u er op letten dat niemand over het snoer kan struikelen.
 • Zet een laptop niet op uw bed, maar zorg voor voldoende lucht rondom het apparaat om de laptop te koelen.
 • Houd rekening met uw kamergenoten. Bijvoorbeeld door het geluid heel zacht te zetten of een koptelefoontje te gebruiken. Deze kunt u gratis van ons krijgen. ’s Nachts kan het tikken op uw toetsenbord vervelend zijn voor degenen die willen slapen.Door gebruik te maken van onze gratis WiFi-verbinding in Boerhaave Medisch Centrum, gaat u akkoord met de regels en de voorwaarden zoals hierboven gesteld.
 • Gegevens die wij mogelijk van u te weten komen door uw gebruik van WiFi in Boerhaave Medisch Centrum, worden door ons niet verwerkt, gebruikt of aan derden verstrekt.
Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.