Droom over borstvergroting wordt werkelijkheid

Na jaren dromen…. Werd mijn droom werkelijkheid! Dolblij, maar enorm spannend tegelijk… Ik ga ervoor, een borstvergroting.

En wel bij de Boerhaave, na heel wat research sloot de Boerhaave het beste bij mijn wensen aan. Een zo natuurlijk mogelijk resultaat.
17 januari j.l. had ik mijn intake gesprek met Dr. Van der Weij, wat allemaal heel soepel verliep! Als het aan mij zou liggen mocht de operatie 18 januari plaats vinden 🙂 Evengoed was de operatie datum vrij vlot. Wel op 2 februari 2016

D day:

Niet meer eten/ drinken vanaf middernacht… Dat viel niet mee met al die spanning/ zenuwen… Om 13 uur stond mijn operatie gepland, dit werd echter iets later. Dit kwam omdat de behandeling voor mij iets uitliep, waardoor mijn operatie wat verlaatte.. Wat ik op dat moment niet zo kon waarderen, maar hieruit blijkt wel met hoeveel zorg en tijd er met de patiënten om gegaan wordt. Is echt geweldig! Geen tijdschema, maar alles voor een tevreden patiënt en een mooi eindresultaat.

Uiteindelijk werd ik rond 14 uur ‘geroepen’ en mocht ik mee naar ‘beneden’ een stapje dichter naar de operatie kamer. Oeh… Spanning all over, maar nog stond ik voor 100% achter mijn keuze! Net als mijn man die het mij enorm gunt!

Ik mocht mijn operatie kleding aan en Dr. Van der Weij kwam ‘aftekenen’, gevolgd door de anesthesist voor de laatste controle.
Nog geen 5 minuten later kwam de operatie assistent mij halen en kreeg ik een heerlijk warme deken om mij heen! Mijn infuus werd aangesloten en weg was ik….

Op het moment dat ik wakker werd vroeg de zuster wat ik graag zou willen, waarop ik antwoordde; mijn bril en een spiegel….

Ik kon alleen maar huilen van blijdschap! Ik kreeg een sport bh aangemeten. Nadat ik gegeten en gedronken had mocht ik naar huis.
Na een week was mijn 1e controle afspraak. De zwelling ‘stuwing’ (zo voelde het) was al behoorlijk afgezakt. Ook kreeg ik een litteken crème mee om deze 2x daags op te smeren.

Nu 3 maanden later…Wat ben ik blij en gelukkig met het resultaat! Ik raad het iedereen aan!

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.