}

Mijn ervaring met borst- en armlift en fleur-de-lis

Na lang twijfelen, ben ik gelukkig inmiddels twee keer geopereerd door dokter Schuringa. De eerste keer was een borst- en armlift. Later een fleur-de-lis buikwandcorrectie. Mijn ervaringen met Boerhaave zijn erg goed.

Voor de eerste operatie was ik erg gespannen. Gelukkig werd ik goed gerustgesteld door iedereen, waardoor ik rustig de operatie in ging. Na het ontwaken werd er goed op me gelet, als ik iets nodig had hoefde ik het maar te vragen, erg fijn. Heel prettig is dat er veel mogelijkheid is om contact te hebben, ook in het weekend kun je bellen als je je bijvoorbeeld ergens zorgen om maakt. Door m’n goede ervaringen bij de eerste operatie, ging ik vol vertrouwen de tweede operatie aan.

Ik ben echt ontzettend blij dat ik de operaties heb laten doen. Het heeft me echt veranderd. Voor het eerst ben ik blij als ik in de spiegel
kijk en kan ik mezelf accepteren. Ik geniet volop van het kopen van kleurrijke, vrouwelijke kleding.

Eindelijk kan ik ook zomerse kleding aan. Dat voelt echt fantastisch! Tegen iedereen die twijfelt zou ik willen zeggen: ga gewoon eens op consult. Ik weet zeker dat je geen spijt zult krijgen.

Groet Esther

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu +31 88 40 00 200 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.