Borstlift en borstverkleining bij Boerhaave kliniek

Mijn naam is Mariette van Katwijk en ik heb een borstlift en borstverkleining laten uitvoeren door een plastisch chirurg aangesloten bij Boerhaave medisch centrum dr. van der Weij. Na mijn intake kon ik al snel al geholpen worden, de informatie die ik mee kreeg van de consulente was uitgebreid en helder.
De consulente gaf mij haar nummer voor verdere vragen etc. Tijdens de intake heb ik met de arts besproken wat mijn wens was (de consulente was hier ook bij aanwezig), hij heeft advies gegeven en beeld materiaal laten zien van de mogelijkheden.

Ik heb nogmaals besproken met de arts wat de cup maat zou worden na de operatie

Hierna staat er nog niets vast, mijn keuze heb ik met de consulente kortgesloten en uiteindelijk vast gezet. Vlak voor de operatie heeft de arts met mij nogmaals doorgelopen middels het operatie gebied ‘af te tekenen’ wat er exact ging gebeuren.

Ik heb nogmaals besproken met de arts wat de cup maat zou worden na de operatie, ik had een nadrukkelijke wens op dat gebied, het eerste wat ik deed na de operatie is snel even kijken, ik was gelijk eigenlijk al heel blij. Er was goed naar mij geluisterd, ik had de maat die ik echt wilde. De overnachting in het medisch centrum heb ik als zeer prettig ervaren, er waren continue verpleegkundigen met vriendelijke zorg.

Door de goede voorbereiding van de consulente en meegeven van leesmateriaal was mij de hele procedure duidelijk.

Eenmaal thuis ben ik nog gebeld door een medisch centrum verpleegkundige hoe het thuis ging en na 1 week een vervolg afspraak met de arts. Hij heeft de pleisters verwijderd en ik kreeg een zalf mee voor een beter herstel van de littekens.

Over 3 maanden heb ik nogmaals een consult en over een jaar. Er is mij op het hart gedrukt direct contact op te nemen met het medisch centrum wanneer ik vragen zou hebben of ongemak, dit heb ik niet nodig gehad, maar het stelde zeker gerust.

Door de goede voorbereiding van de consulente en meegeven van leesmateriaal waar ik op moest letten voor en na de operatie, was mij de hele procedure duidelijk. Ik heb lang naar deze ingreep toegeleefd en ben erg blij met mijn keuze deze door medisch centrum Boerhaave uit te laten voeren. #Blij!!

Heeft u vragen voor ons?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.