Mijn ervaring met borstlift en liposuctie

In 2015 ben ik tweemaal geopereerd in de Boerhaave kliniek, de eerste keer in maart. Ik heb toen mijn borstprotheses laten verwijderen en een borstlift gehad. Dr. van der Weij heeft deze operatie gedaan. Tijdens het voorgesprek heeft hij mij zo goed voorgelicht en ik heb alle tijd gekregen om al mijn vragen te kunnen stellen. Hij heeft mij een eerlijke voorstelling gegeven van de operatie en de te behalen resultaten.

De dag van de operatie ben ik zeer goed, rustig en professioneel opgevangen door het personeel van de kliniek.
De operatie zelf is prima verlopen, ik ben 1 nachtje blijven slapen. Dit was heel prettig, de verpleging zorgt echt perfect voor je!
Na thuiskomst wordt er nog een keer gebeld of alles goed gaat en kan je nog wat vragen stellen indien nodig.

Mijn schoonzus is ook tevreden

Ik ben echt enorm blij met het resultaat, het had niet mooier kunnen zijn.
Drie maanden later ben ik op vakantie gegaan en ik kon vol zelfvertrouwen in mijn bikini lopen.
Omdat ik zo tevreden was, is mijn schoonzus op mijn aanraden ook naar dr. van der Weij gegaan voor dezelfde operatie en ook zij is ontzettend tevreden met het eindresultaat.

Ik ben zelfs nog een 2de keer voor een voorgesprek geweest

In augustus 2015 heb ik bij drs. Schuringa een liposuctie laten uitvoeren. De service in de kliniek en tijdens de operatie waren wederom perfect.
De operatie is ook perfect verlopen. De voorlichting van drs. Schuringa was zeer goed, ik ben zelfs nog een 2de keer voor een voorgesprek geweest omdat ik nog met wat vragen zat. Dit was geen enkel probleem en dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel.
Het herstel is goed verlopen en het resultaat is prima.
Ik had al eerder een liposuctie in België ondergaan, en dit was voor mij traumatisch. Ik werd daar behandeld als een nummer en het resultaat was zeer slecht. Ik vond het daarom best spannend, maar door mijn ervaringen in de Boerhaave Kliniek zou ik er zo weer voor gaan!

Met vriendelijke groet,
Sacha

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.