}

Borstvergroting bij Drs. L.M. MacLennan

"Drs. MacLennan is een lieve, rustige en vakkundige vrouw die goed luistert "

Een aantal jaren geleden heb ik een operatie laten uitvoeren in Boerhaave Medisch Centrum. Ik was zeer tevreden over de kliniek. Toen ik had besloten een borstvergroting te laten uitvoeren, heb ik dan ook als eerste een consult ingepland bij Boerhaave, waar ik werd ingepland bij drs. MacLennan. Tijdens het gesprek luisterde drs. MacLennan goed naar mijn beweegredenen voor een borstvergroting, mijn wensen en verwachtingen. Daarnaast heeft zij de dikte van mijn huid/weefsel opgemeten en heeft zij uitleg gegeven over de mogelijkheden, de operatie en de risico’s. Ik heb een goed gevoel over gehouden aan het gesprek en daarna besloten de operatie door drs. MacLennan uit te laten voeren.

Medio augustus was de grote dag. Nu ben ik inmiddels ca. 4 maanden verder en heb de laatste controle achter de rug. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Mijn verwachtingen zijn overtroffen, mijn borsten zijn mooi in verhouding en de littekens zijn mooi, niet groot en vallen mooi in de borstplooi.

Kortom: Drs. MacLennan is een lieve, rustige en vakkundige vrouw die goed luistert en bij mij een prachtig resultaat heeft gerealiseerd. Ik zou iedereen, die overweegt een borstvergroting te laten uitvoeren, aanraden naar drs. MacLennan te gaan.

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu +31 88 40 00 200 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.