}

Borstverkleining bij Drs. MacLennan

"Ik kan alleen maar zeggen dat Dr. MacLennan een ware kunstenaar is "

Na jaren met veel te grote borsten hebben gelopen uiteindelijk de knoop doorgehakt om een borstverkleining uit te laten voeren. Via referenties van vriendinnen kwam ik bij de Boerhaave kliniek uit. Ik had geen voorkeur voor een arts en had mijn afspraak bij Dr. MacLennan. De eerste indruk was meteen goed. Een hele sympathieke, warme vrouw. Na consult kon ze me alleen maar gelijk geven dat mijn borsten inderdaad veel te groot waren en dat ze er iets heel moois van zou kunnen maken. De operatie werd uitgebreid uitgelegd, ook voor mijn vragen nam ze alle tijd. Meteen een afspraak gemaakt voor de operatie.

Op de operatiedag zelf kwam ze heel enthousiast naar me toe en stelde me gerust. Mijn borsten werden door haar afgetekend en voor ik het wist was de operatie al voorbij. ’s Avonds kwam ze nog even langs om te vragen hoe het ging en om te vertellen dat de operatie prima geslaagd was en dat er per borst een halve (!) kilo was weggehaald.

Het is nu 3 maanden later en ik kan alleen maar zeggen dat het herstel vlot is gegaan. Ik heb nu zulke mooie borsten dat ik het liefst topless over straat zou willen lopen! Van een ongelijke-hang cup H ben ik naar een prachtige pronte E gegaan. Mijn borsten zijn symmetrisch, wat ik nog nooit heb gehad. Mijn chronische nek- en rugklachten zijn vanaf dag 1 na de operatie over. Ik kan alleen maar zeggen dat Dr. MacLennan een ware kunstenaar is en mij het mooiste cadeau ooit heeft gegeven.

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu +31 88 40 00 200 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.