Een mooi en natuurlijk resultaat na borstvergroting

Ik ben zeer tevreden over de borstvergroting die door dr. Bakker is uitgevoerd. De operatie is heel goed verlopen, ook tijdens het herstel heb ik geen enkele complicatie gehad. Dr. Bakker adviseert je goed over welke protheses en welke techniek het best bij je lichaam past om een mooi en natuurlijk resultaat te krijgen. Hij is erg vriendelijk en neemt de tijd voor je om alle vragen te beantwoorden.

Verder is hij erg kundig, hij gebruikt een speciale hechttechniek waardoor het litteken zo onzichtbaar mogelijk wordt en precies in de plooi onder de borst valt.

Dr. Henny was mijn anesthesist tijdens de operatie. In het verleden ben ik erg ziek van een narcose geweest en was bang dat dit nu weer zou gebeuren. Ik heb voor de operatie een telefonisch gesprek met dr.Henny gehad, hij stelde mij gerust en zei dat hij een bepaalde soort narcose en medicijnen zou gebruiken om de misselijkheid zoveel mogelijk te voorkomen. Ik ben na de operatie helemaal niet misselijk geweest en daar ben ik dr. Henny zeer dankbaar voor. Mede dankzij hem is alles goed verlopen en gaat mijn herstel erg goed.

Ik kan dr.Bakker, dr.Henny en de Boerhaave kliniek zeer aanbevelen!

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.