Blij met liposuctie van mijn heupen

Het heeft wat kruim gekost om de stap te zetten voor liposuctie. Al jaren was ik niet tevreden met mijn lichaam. Shoppen leuk maar niet als je nieuwe broeken moest kopen. En had je dan een broek die netjes zat dan was ie de eerst volgende keer uit de collectie.

Hoge broeken heerlijk maar in deze tijd van mode waren er bijna geen hoge broeken te krijgen. Dan maar broeken met elastiek. Voor de heupen moest ik een of twee maten groter maar voor mijn taille was dat niet nodig. Dus riem om en dan hoopte zich dat op, vreselijk. Begin dit jaar de stap gemaakt, gegoogled en een afspraak gemaakt.

In februari onder het mes, met volledige narcose.

Mijn man hakte meteen de knoop door, maak maar meteen een afspraak voor de ingreep. In februari onder het mes, met volledige narcose. De operatie was in handen van drs Schuringa.
Was erg zenuwachtig maar achteraf ben ik alleen maar blij. Meteen na de operatie zie je al het resultaat en die was mooi. Nu zo’n 4 maanden later is het een genot en ben ik zo blij met mijn lichaam.

Heb vorige week nieuwe kleding gekocht en van de 7 broeken die ik gepast hebt, zat er een niet mooi op mijn bovenbenen. Wat een genot.

De operatie is goed verlopen, zeer lieve en kundige mensen die er werken. Heb eigenlijk geen pijn gehad, het is de stijfheid die je voelt. De broek die je draagt is in het begin wennen, maar later ook weer wennen dat je hem niet meer draagt. Al met al ben ik zo blij dat ik het heb gedaan. Had het 10 jaar eerder moeten doen.

Nicolet van Os

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.