Blij met mijn Hals-kaaklift operatie

Er lubberde iets bij mij. Aan de hals van voren en opzij.

En ook de kaken waren niet meer strak. Nu kun je het zo laten, maar je kunt het ook laten verhelpen, wanneer de portemonnee en omstandigheden het toestaan. Ik heb gekozen voor het laatste. Want hoewel ik de eerste ben die zal verklaren dat je gezondheid je allergrootste rijkdom is en wee je gebeente wanneer je daar niet dankbaar om bent, zal ik ook weer niet ontkennen dat ik mijn goede relatie met de spiegel wil laten voortduren.

Hals-kaaklift verrijkt met weefsellijm

Ik hoefde niet lang te zoeken naar een plastisch chirurg: al eerder had ik lubberende huiddelen laten “bijsnijden” populair gezegd, door dokter Leo Peter van der Weij tot volle tevredenheid.
En zo kon het gebeuren dat dokter Van der Weij op 29 oktober 2015 de gewenste hals-kaaklift bij mij uitvoerde. Deze ingreep werd verrijkt, als je dat zo mag zeggen, met Tissucol, een speciale weefsellijm die vervelende bijverschijnselen zoals overmatige zwelling en (enorme) blauwe plekken tegengaat – bovendien zou dit goedje bijdragen tot langere houdbaarheid van de nieuw verworven strakke kaak- en halslijn.

Ik was na vier dagen weer toonbaar en amper pijn gehad

Inderdaad was ik na vier dagen al weer toonbaar en maar één piepklein blauw plekje op mijn rechterwang (maar kon ook gekomen zijn omdat ik in het donker tegen een deur aangelopen was). Amper napijn gehad! Het vervelendste was nog de strakke steunband om mijn hoofd, dag en nacht, ik kreeg er geestelijke malaise van en mijn oren protesteerden ook.
Wat er nog rest van het litteken, vanaf de slaap tot achter het oor, is niet te zien; ja, als je er overheen gaat hangen met een vergrootglas, maar wie doet dat?

De tijd is met tien jaar teruggedraaid

Nu, drie maanden later, alle zwelling geleidelijk verdwenen, zie ik er een stuk beter uit. Lang haar is weer oké en ook mijn hoedjes staan leuker. Dokter Van der Weij had mij gezegd dat qua resultaat de tijd met tien jaar wordt teruggedraaid en ik moet zeggen dat dat aardig klopt.

Rest nog te vermelden dat mijn straatwaarde met 60 procent is toegenomen – dan hebben wij het hier niet over mijn verhandelbaarheid, maar over de aandachtsfactor, dat zult u natuurlijk begrijpen.

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.