Van mijn hamsterwangen af na Facelift behandeling

Nadat ik vijftien jaar geleden een facelift had ondergaan maar de tand-des-tijds uiteraard niet echt had kunnen tegenhouden, besloot ik dat ik van mijn hamsterwangen af wilde, en begon een internetzoektocht naar een goede plastisch chirurg. Ik kijk dan naar ervaring en eventuele klachten. Zo kwam ik uit bij Dr. L.P. van der Weij, die een behoorlijk aantal jaren ervaring heeft, en over wie ik geen klachten kon vinden.

En om maar direct ter zake te komen: wát een vakman! Het is werkelijk prachtig geworden – niet alleen de hamsterwangen zijn verdwenen, de wangen zijn in z’n geheel gelift zodat het hele gezicht minder rimpelig is geworden, en ook de hals is meegenomen, zodat ik ineens een 20-jaar-jongere hals vertoon.

Littekens

De littekens zitten achter het oor, vóór het oor, en dan verder naar boven in de haargrens, tot iets boven de wenkbrauwen. Voorlopig draag ik mijn haar los, zodat er niets van te zien is, en ik ben nog op zoek naar oorknoppen die grotendeels de oorlel bedekken.

Herstelperiode

De herstelperiode zal voor iedereen anders zijn. Ik heb 2-3 dagen paracetamol genomen, en had ‘t daarna niet meer nodig, voelde me vanaf dag vier erg goed, en vergat telkens dat ik geopereerd was. Gek genoeg was mijn gezicht alleen gezwollen, vertoonde geen blauwe plekken maar onder mijn ogen, o jee, enorme blauwe zwellingen, terwijl dáár nou juist niks gebeurd was! Na twee weken was het nóg te zien daar, maar dat zag er dan net zo uit alsof ik een nachtje had doorgehaald, óf dat ik last had van allergie. Ook de grote blauwe plek op mijn hand, waar het infuus had gezeten, trok maar erg langzaam weg.

Dr. van der Weij voert de operaties uit in de Boerhaave Kliniek in Amsterdam, waar ook andere specialisten zijn gehuisvest, o.a. de internist Dr. Elte, die een zeer grondig vooronderzoek uitvoerde. Ze gaan niet over één nacht ijs daar in de Boerhaave!

(Anoniem)

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.