Ik vind mijn grote borsten super mooi

Ik ben 15 febuari ’16 geholpen voor een borstlift door de plastisch chirurg in de Boerhaave kliniek.

Ik vind grote borsten super mooi. Ik had zelf een kleine lege B-cup en was daar heel onzeker over. Na mijn zwangerschap waren mijn borsten echt leeg geworden.(ondanks maar een aantal weken borstvoeding) Nu is mijn zoontje bijna 3 dus een goede leeftijd om deze operatie te ondergaan, dit in verband met het tillen van m’n zoontje wat dus nu niet meer hoeft.

Ik kwam via een vriendin, die hier ook geholpen was, bij Boerhaave terecht. In eerste instantie twijfelde ik tussen het ziekenhuis en een kliniek, maar het direct in contact staan en 7 dagen in de week bereikbaarheid vind ik prettig.

Ik voelde mij gelijk op mijn gemak

Ik kreeg de vrouwelijke dokter toegewezen en voelde mij gelijk op mijn gemak. Ook gaf het mij een fijn gevoel dat het een vrouw is dus zelf ook borsten heeft (wil natuurlijk niet zeggen dat een man mindergoed is) Zij luisterde goed naar mijn wensen en adviseerden mij 350 of 380 cc achter de spier.

Ik ben 1.73 en 64kg. Helaas had ik niet genoeg ruimte om meer cc te krijgen en hiermee zou het het meest natuurlijk ogen. Dus koos ik voor 380 cc anatomisch van Mentor.

De dag van de operatie was ik wel heel nerveus, maar het vriendelijke personeel stelde mij al snel op mijn gemak. Na de operatie even mijn roes uitgeslapen en na gegeten en geplast te hebben mocht ik een paar uur later weer naar huis.

Vanaf dag 5 kon ik vrijwel alles alweer zelf doen

Het slapen ging de eerst 4 nachten heel lastig! Ik slaap normaal op mijn zij dus kreeg enorme pijn in mijn rug. En het van liggen naar zitten deed even veel pijn. Maar vanaf dag 4 was ik al bijna pijnloos, slikte geen paracetamol meer en vanaf dag 5 kon ik vrijwel alles alweer zelf doen!

Ik moest in de eerste weken juist erg opletten dat ik niet teveel deed, want pijn had ik niet.

Het resultaat vind ik erg mooi!! Ik moest er niet eens aan wennen omdat ik het zo mooi bij mijn lichaam vind passen. Wel zijn ze natuurlijk nog hard en gaan ze nog wat zakken, maar wauw wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb!! En ben super tevreden over de Boerhaave kliniek.

Daisy

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.