Ik zou Boerhaave echt iedereen aanraden

Altijd al wat onzeker geweest wat betreft mijn eigen neus. Vond hem niet goed passen bij mijn gezicht. Dat was dan ook het enige wat ik aan mezelf wilde veranderen.

Heel veel opgezocht op internet en kwam toen Boerhaave tegen. Recensies waren superhoog dus ik ben toen maar een consult aangegaan. Ik had een consult met dhr. Bakker en dat was echt een prettig gesprek, waarbij ik me goed voelde en hij eigenlijk precies voorstelde wat ik wilde veranderen. Paar weken later een afspraak gemaakt voor de neus correctie. Alles ging goed ben echt goed geholpen, ben voor en na de operatie heel goed op mijn gemak gesteld wat mij heel erg verbaaste. De recensies en ervaringen die zo hoog genoteerd stonden waren dus daadwerkelijk waar!

Nu 3 maanden later is het resultaat echt verbluffend! Mijn neus is heel mooi geworden en mijn gezicht is nu veel meer in balans dan voorheen. Het heeft mijn onzekerheid over mijn neus helemaal weggenomen en ik straal dat ook uit! Dhr. Bakker is echt een topper! Als persoon maar ook als chirurg!

Mocht je onzeker zijn over een bepaald lichaamsdeel, twijfel dan niet en overweeg zeker een cosmetische ingreep want het geeft zoveel vertrouwen!

Dat gezegd te hebben, ik zou Boerhaave echt iedereen aanraden!

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.