Mijn ervaring met een Facelift bij Boerhaave

Toen ik besloten had dat ik lang genoeg geleefd had met een onderkin, begon het zoeken naar een oplossing op internet. Ik vergeleek de mogelijke ingrepen en toen begon het zoeken naar de juiste behandelaar.
De bekende populaire centra spraken me niet zo aan, maar het Boerhaave Medisch centrum leek me een degelijke keuze. De eerste afspraak kon op korte termijn en de ontmoeting met Dr. Van der Weij was zodanig, dat ik meteen een afspraak wilde maken voor de ingreep. Dat kon al 3 weken later.
De assistente lichtte mij uitgebreid in over alle ins en outs van de hele periode, inclusief ingreep en nazorg.

Meteen een erg mooi resultaat

De ontvangst op de dag van de ingreep was prettig, evenals die op de OK. Ik ging met een gerust hart onder zeil. Na weer goed wakker te zijn geworden kreeg ik een Ipad te leen om mee te spelen als ik ‘s nachts niet kon slapen. Heerlijk. De volgende ochtend kon ik naar huis en na 4 dagen mocht ik zelf thuis het verband verwijderen. Geen enkele blauwe plek en heel weinig zwelling. Meteen een erg mooi resultaat.Het voelde goed, nauwelijks pijn, hooguit wat ongemak.

Daarna volgden nog 2 controles en nu ga ik met opgeheven hoofd door het leven. Kortom: een geweldig resultaat, bereikt met behulp van Boerhaave Medisch Centrum en Dr. L. P. van der Weij.

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.