Mijn borstvergroting ervaring

1 week geleden een borstvergroting ondergaan door de plastisch chirurg in de Boerhaave kliniek. Ik had cup aa70 na twee zwangerschappen overgehouden
en was hier zo ongelukkig mee dat ik op internet klinieken ging vergelijken voor een borstvergroting en al snel uitkwam op de Boerhaave kliniek vanwege reisafstand, prijs en goede beoordeling.

Mijn eerste consult verliep heel goed, alles werd opgemeten, protheses gepast, advies gekregen passend bij verhoudingen van mijn lichaam voor zo natuurlijk mogelijk resultaat waar ik voor wilde gaan. Daarna werd behandeling toegelicht en wat wel/niet kan na operatie maar ook eventuele complicaties. Heel vrijblijvend eerste consult waarbij me werd geadviseerd om er nog eens goed over na te denken en evt geschikte periode uit te kiezen zodat ik tijd had voor herstel.

Uiteindelijk is bij mij 295 cc mentor prothese geplaatst dual plane (deels onder de spier). Op internet had ik gelezen dat hierbij de pijn veel heviger zou zijn dan bij plaatsing voor de spier maar de plastisch chirurg gaf aan dat dit momenteel geen verschil meer is doordat ze nu de spier verdoven. En niets is minder waar, binnen een week ben ik weer aan het werk! Tuurlijk verschilt dit per persoon maar het is mij ontzettend meegevallen!

Dinsdag 5/7:

OK gehad, ik ging met zin heen, zo’n opluchting was het voor mij dat ik eindelijk weer borsten zou krijgen. Zeer vriendelijk personeel en patiënt staat duidelijk centraal. Nadat ik wakker werd kreeg ik eten en vlak daarna werd ik erg misselijk. Hiervoor kreeg ik wat Primperan waarna ik na een tijdje weer opknapte. De strakke bh werd aangemeten en ik stond 4,5 uur na ok tijd weer buiten.
Nog wat misselijk maar dragelijk. De autoreis was niet fijn maar des te groter was de opluchting om weer thuis te komen. Thuis 2 uurtjes geslapen en toen voelde ik me weer oké. Met behulp van PCM 3x dd 2 had ik de eerste dagen uitsluitend last van de strakke band, het slapen op de rug en wel enorme spierpijn thv het borstbeen maar verder geen pijn!

Ik heb gek genoeg na de eerste goede nacht de 2e nacht vreselijk ervaren, misselijk en overgeven, ik ga ervan uit als bijwerking van de narcose. Mijn vriend had de afgelopen week vrij om voor de kinderen en mij te zorgen maar we hebben zelfs kleine uitstapjes gedaan, even uitwaaien op het strand, verjaardag en terrasje pakken buiten alle verwachtingen!

Maandag 11/7:

Eerste werkdag. Autorijden viel tegen (ik had niet verwacht dat de borstspier zoveel gebruikt wordt bij schakelen en sturen bij rotondes.

Dinsdag 12/7:

Pleisters verwijderd en natuurlijk alle complimenten gegeven voor de plastisch chirurg maar ook het hele team daar! Momenteel nog 2 PCM/d maar ook dit is niet echt nodig alleen rustig afgebouwd. Enige aandachtspunt voor de kliniek; nieuwe bh’s voor de patiënten met voorsluiting! Rugsluiting kan je moeizaam zelf aandoen eerste dagen en slaapt echt niet lekker als je het zes weken dag en nacht aanmoet en op je rug moet slapen!

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.