Resultaat buikwandcorrectie exact zoals besproken

Na heel lang twijfelen en de voor en nadelen te hebben overwogen heb ik 5 maanden geleden een uitgebreide buikwandcorrectie laten uitvoeren bij Boerhaave kliniek door dr Schuringa.

Het was een zware operatie en ik heb voor mijn herstel de richtlijnen van de kliniek gevolgd. Dit zou ik een ieder echt willen aanraden! Ik heb geen complicaties gehad en ben zeer
tevreden over het resultaat. Het personeel was heel vriendelijk en achteraf kan ik zeggen dat zij professioneel te werk zijn gegaan.

Het resultaat is exact zoals dit tijdens het consult besproken is. Dr Schuringa is een eerlijke man die geen blad voor zijn mond neemt en dus geen “gouden bergen” beloofd. Hierdoor was ik goed voorbereid en wist ik wat ik kon verwachten.
Hij raadde mij af om tegelijkertijd met de buikwandcorrectie ook liposuctie aan de flanken uit te laten voeren omdat dit een verhoogde kans om complicaties kon geven. Ik ben van plan hier in de toekomst voor terug te gaan. Na 3 maanden ging ik voor mijn laatste controle.

Dr Schuringa was zeer tevreden over de genezing van het litteken. Vrouwen met een donkere huid hebben namelijk de kans dat het littekenweefsel dik word en dus echt zichtbaar blijft. Dit is bij mij helemaal niet het geval. Ik zit weer lekker in mijn vel en geniet dagelijks van de buik die ik nu heb.

Groetjes Olenski

Heeft u vragen voor ons?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.