}

Zelfverzekerder na ooglidcorrectie

Mijn echtgenoot zag er niks in, onze zoon dacht er het zijne van en onze schoondochter was, met mij, heel benieuwd. Maar ik wist het heel zeker, ik wilde af van die hangende oogleden die mij, ondanks mijn onstuitbare energie, er altijd vermoeid uit deden zien.

En ik wilde wel eens af van die eeuwig klonterende oogschaduw en vlekkende mascara. Bellen dus, naar de Boerhaave, want daar waren een paar van mijn vriendinnen me al voorgegaan. Vanaf het eerste contact in januari van dit jaar nam de Boerhaave de zaken doeltreffend en uiterst efficiënt ter hand: van de eerste envelop met uitgebreide informatie tot het prettige gesprek met de chirurg.

Haardunne littekentjes

Voor ik het wist lag ik op de operatietafel voor een ooglidcorrectie. Van de ingreep zelf heb ik niet zo veel meegekregen, daar zal de halve dormicum die ik kreeg aangereikt wel debet aan zijn. Wel heb ik de plezierigste herinneringen aan de warme aandacht, de zorgzame kopjes thee van Paul, de vriendelijke verpleger die me omringde met alle mogelijke toewijding en adequate adviezen. Het ongemak van de ingreep is me erg meegevallen, een paar dagen pimpelpaarse ogen die schuil gingen achter een zonnebril en na een week mochten de pleistertjes er al af. Een paar maanden na dato is er van de ingreep niets meer te zien, de haardunne littekentjes zijn discreet in de arcadeboog verstopt en ik kijk weer met een heldere blik de wereld in.

Mijn schoondochter is inmiddels bekeerd, over niet al te lange tijd ga ik met haar mee voor een consult. Zeggen dat de oogcorrectie mijn leven heeft veranderd is te veel gezegd, maar ik voel me zelfverzekerder, aantrekkelijker en vooral jonger. Geen gek resultaat voor een vrouw die inmiddels mateloos van haar pensioen geniet.

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu +31 88 40 00 200 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.