Na een paar maanden nog steeds blij met mijn ooglidcorrectie

Je hebt in deze tijd zoveel mogelijkheden om er goed uit te zien! Toen ik 50 werd wilde ik een ooglidcorrectie voor mijn verjaardag. Ik had al een paar jaar veel hoofdpijn en vaak rode vermoeide ogen.

Toen ik de beslissing had genomen een ooglidcorrectie te ondergaan, begon het zoeken naar een goede plastisch chirurg. Bij een bekende kliniek die veel reclame maakt, heb ik een consult afgesproken. Samen met mijn partner zijn we naar de plastisch chirurg gegaan om de mogelijkheden te bespreken.

Ik kreeg geen goed gevoel tijdens het gesprek. Het leek of ik niet serieus werd genomen. En ik wilde me juist speciaal voelen. Er is geen vervolgafspraak gemaakt.

Samen zijn we opnieuw op zoek gegaan en kwamen terecht op de website van Boerhaave Medisch Centrum. Het fijne van Boerhaave is dat je ook in het weekend of ’s avonds een afspraak kunt plannen. Binnen enkele dagen kon ik al terecht voor een afspraak met dokter L.P. van der Weij.

Veilig gevoel

Wat een groot verschil! Het begint al bij binnenkomst in de kliniek. Je wordt super vriendelijk ontvangen. Ook het consult bij dokter Van der Weij was wat ik ervan had verwacht. Ik voelde me hierdoor veilig en besloot de knoop door te hakken en de operatie te laten doen. Na dit consult hebben we met de consulente nog wat bijzonderheden doorgesproken en meteen een afspraak gemaakt. Ook kreeg ik nog een de volledige uitleg over de ingreep op papier.

Slechts een aantal dagen later was het dan zover. De dag van de operatie. Ik kijk terug op een fijne begeleiding, alles ging heel professioneel. Dokter Van der Weij is zo rustig! Dat werkt door op jezelf. Voor je het weet is het gebeurd. Pff, wat een opluchting… Yes, Ik heb het gedaan!

Na twee weken ben ik weer gaan werken. Ik werk veel met de computer en merkte al vrij snel dat ik geen hoofdpijn of rode vermoeide ogen meer had.

Het is nu een aantal maanden geleden en ik ben heel blij. Het is supermooi geworden. Dank u wel dokter Van der Weij.

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.