Volledige neuscorrectie gaf mij een nieuw leven

Vorige week woensdag heb ik een volledige neuscorrectie ondergaan bij Dr. Van Der Weij bij Boerhaave Amsterdam.
Bij binnenkomst viel mijn oog al direct op de vertrouwende sfeer. Ik werd vanaf binnenkomst direct warm onthaald en onder het genot van een heerlijk kop koffie kon ik de betreffende papieren invullen.

Er werd naar mijn wensen geluisterd

Bij de kennismaking met Dr Van Der Weij viel mij al direct op hoe welgezind alles was. Er werd tot in de details naar mijn wensen geluisterd, en me precies uitgelegd hoe het zal worden en wat er mij allemaal te wachten stond. Ik heb altijd enige angst voor ziekenhuizen en ingrepen gehad, maar dat viel allemaal in het niets door het vertrouwen dat Dr Van Der Weij mij gaf. Na het consult kreeg ik nog netjes de tijd om dit te laten bezinken en stond iedereen 24 uur klaar voor elke vraag die ik had. Na beraden besproken we de datum en was het officieel.

Ik krijg een neuscorrectie.

Met een nerveuze gedachte ging ik deze dag in. Ik hoefde niet lang te wachten tot ik begeleid werd door een erg vriendelijke zuster naar de dagbehandeling kamer. De kamer waar je na de behandeling bij kan komen. Direct kreeg ik een bed toegewezen en kreeg ik uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. Niet lang nadat ik mijn operatie schort aan gedaan had werd ik al opgehaald door de zuster voor de operatie.

Daar gaan we

De zuster wist de spanning direct te doorbreken met grapjes en een vriendelijk gebaar. Door de afleiding en de vriendelijke chitchat door zowel de zuster, Dr Van Der Weij en de anesthesist is het proces van het infuus prikken enz, me totaal ontgaan, en voor ik het wist lag ik heerlijk te slapen. Na de behandeling werd ik langzaam, wakker op de dagafdeling. Je krijgt rustig de tijd om wakker te worden, en je krijgt een heerlijk broodje en een drankje toe.
Voor je het weet is de ervaring ten einde en ben je op weg naar huis. Tijdens mijn genezingsproces had ik nog dagelijks contact met Boerhaave. Hun interesse in mijn welzijn gaven me die extra boost van geluk.

Het is me gelukt!

Ben nu bijna 2 weken verder en ik kan Boerhaave en Dr. Van Der Weij niet genoeg bedanken. Boerhaave en artsen hebben mij een nieuw en fris leven gegeven, en dankzij hun bekwaamheid en hun totale gerichtheid tot jouw welzijn is mijn angst ook verdwenen. Ik geef Boerhaave en Dr Van Der Weij een dikke 10. Mijn ervaring bij Boerhaave was er een die ik nooit zal vergeten.

Nick Ploeg

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.