}

Ik zou veel vrouwen aanbevelen een borstvergroting te doen

In eerste instantie was ik best zenuwachtig voor mijn eerste afspraak.
Ik hoopte dat ik goed zou kunnen uitleggen wat ik voor resultaat wilde, maar tijdens mijn eerste afspraak begreep de plastisch chirurg meteen wat ik bedoelde. Ik wilde mijn borsten laten vergroten, maar wilde niet dat het er nep/onnatuurlijk uit zou zien. Aan de andere kant wilde ik natuurlijk wel dat je verschil zou zijn met hoe ze er uit zagen.

Ik schrok even en dacht wat als het niet is gelukt?

De plastisch chirurg heeft mij een cup aanbevolen en hier was ik het ook mee eens.
Kort hierna hebben we de operatie ingepland. Ik vond het super spannend, maar kreeg een pilletje waar ik rustiger van werd. Vervolgens ging ik onder narcose en merkte ik helemaal niks van de operatie.
Ik werd wakker in de uitslaapkamer en voelde me heel suf. Ik keek naar mijn lichaam en zag dat ik was aangekleed. Ik vond dit super vreemd, want ik kon me niet herinneren dat ik aangekleed werd. Ik keek naar mijn borsten en dacht in eerste instantie dat er niks was gedaan.
Ik dacht dat als ik wakker zou, het meteen zou opvallen. Ik schrok even en dacht wat als het niet is gelukt? Misschien hebben ze wel helemaal niks gedaan. Daarna zag ik thee staan en toen ik omhoog kwam, om het op te drinken voelde ik veel druk op me borst en wist ik zeker dat ze toch echt de operatie hadden gedaan.

Ze waren opgezwollen en zaten aan de buitenkant van mijn lichaam.

Even later werd ik opgehaald en werd ik naar huis gereden. Ik had zo een honger dat ik wat gegeten had. Dit was niet zo een slim idee, want ik heb tot de avond aan toe gespuugd. Ik was super ziek geworden van de narcose. Het spugen deed veel pijn, omdat je steeds een rare kokhals beweging maakt en dit ook vanuit je borst doet.
De pijnmedicatie werkte niet, omdat ik alles continu uit spuugde dus ik heb me twee dagen heel naar gevoeld en veel pijn gehad. De derde dag ging het een stuk beter. Slapen en opstaan ging wel lastig door de operatie.
De eerste weken vond ik mijn borsten er maar vreemd uit zien. Ze waren opgezwollen en zaten aan de buitenkant van mijn lichaam. Ik wist wel dat het een paar maanden zou duren tot ze er beter zouden uit zien, maar niet dat ze zo zouden inzakken. Ik vroeg bij de controle aan de plastisch chirurg of ze nog wel wat zouden inzakken of dat ze altijd zo ver uit elkaar zouden blijven en dit het resultaat was. De plastisch chirurg zei toen: ‘’Resultaat? Je bent net geopereerd en het herstel ziet er nu al prachtig uit. Over een paar maanden gaan we het resultaat pas bekijken’’! De plastisch chirurg had gelijk.

Ik zou het veel vrouwen aanbevelen om een borstvergroting te doen

Week na week zagen mijn borsten er steeds mooier en natuurlijker uit. De vorm, de cup, de plek, de stand van mijn tepels, alles werd steeds mooier. Tot de dag van vandaag ben ik super blij dat ik het gedaan heb.
Ik voel me een stuk zelfverzekerder. Ik zit lekkerder in mijn vel. Ik voel me mooi, vrouwelijk en sexy! Als het zou moeten zou ik alles zo overnieuw doen! Ik zou het veel vrouwen aanbevelen om een borstvergroting te doen als je ontevreden bent over je eigen lichaam.
Elke dag moet je jezelf bekijken in de spiegel en hoe fijn is het dan om trots op je eigen lichaam te kunnen zijn? Om jezelf mooi te vinden, je vrouwelijk, en sexy te voelen.

Met vriendelijke groet,

Isabel

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu +31 88 40 00 200 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.