Tanden Bleken

Uw tanden bleken en een paar tinten witter maken?

Heeft u ook nagedacht over tanden bleken?  Tand verkleuring kent vele oorzaken. Zo kan onder invloed van voedingsmiddelen (bijv. koffie, thee, rode wijn) tandverkleuring optreden, maar ook door bijvoorbeeld medicijngebruik of het natuurlijke verouderingsproces van de tandstructuur. Door één van de vele oorzaken van tandverkleuring kan bij u de behoefte bestaan om uw tanden witter te maken. Bleken kan daarbij de uitkomst bieden.

Het is belangrijk om voorafgaand aan het bleken uw gebit situatie vast te stellen, de mate van verkleuring te beoordelen en uw tandvleesconditie te evalueren. Na het vooronderzoek kan een voor u geschikte behandelmethode worden voorgesteld.

Eerst een professionele gebitsreiniging

Belangrijk om te weten is dat alleen schone tanden en kiezen doeltreffend kunnen worden gebleekt. Daarom verwijderen wij voor voor het tanden bleken middels een professionele gebitsreiniging alle plaque en/of aanslag op uw tanden en kiezen.

Hierna ontvangt u doorgaans op maat gemaakte ‘bleek lepels’ van ons waarmee u, na instructie, de bleekbehandeling veelal comfortabel thuis kunt voortzetten.

Veilig uw tanden bleken

De door ons toegepaste bleekmethoden maken gebruik van een veilig bleekmiddel dat ontkleuring van storende pigmenten op veilige wijze kan leveren tot in diepere lagen in tand of kies. Op deze wijze kan een fraai bleekresultaat worden behaald dat jarenlang kan standhouden.

Het spreekt voor zich dat een goede persoonlijke mondhygiëne en het regelmatig laten uitvoeren van een professionele gebitsreiniging het effect van bleken positief zal beïnvloeden en verlengen.

Heeft u vragen voor ons?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.