Patiëntenportaal

Welkom bij het patiëntenportaal

Wij willen de patiënt graag betrekken in het zorgproces. Om die reden is het voor onze patiënten mogelijk om hun digitale dossier in te zien. Na een bezoek aan Boerhaave Medisch Centrum kunt u inloggen via https://mijn.boerhaave.nl/.

Hier kunt u uw afspraken, documenten en andere zaken omtrent uw behandeling vinden. Ook is het mogelijk om via het patiëntenportaal een e-consult te hebben met onze artsen. Om toegang te krijgen, ontvangt u een e-mail met aanmeldingsgegevens. Via bovenstaande link kunt u nu met de door ons verstrekte aanmeldingsgegevens inloggen, waarna u wordt verzocht om een nieuw en persoonlijk wachtwoord aan te maken. Ter verificatie moet u uw BSN invullen. Als dit is voltooid, kunt u wanneer u wil inloggen op de digitale omgeving om uw dossier en uw afspraken te bekijken. In een aantal korte filmpjes leggen wij hier uit wat u kunt vinden in de omgeving van myboerhaave.

Op deze pagina vindt u enkele video’s die u kunnen helpen met het doorlopen van de verschillende stappen. Voor vragen over het patiëntenportaal kunt u contact opnemen met patientenportaal@boerhaave.nl.

Eerste keer inloggen

Introductie

Een document openen en downloaden

Uw wachtwoord wijzigen

Het invullen van vragenlijsten

Een e-consult

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.