}

Caroline Verveld studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Na haar studie was Drs. Verveld o.a. een half jaar Research Fellow in het Columbia University Medical Center in New York. Ze deed haar vooropleiding in het Flevoziekenhuis in Almere en liep achtereen vervolgens stage in het Spaarne Gasthuis Haarlem, het Rode Kruis ziekenhuis Beverwijk, het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en in de Jan van Gooyen kliniek. De opleiding werd afgerond met een Europees certificaat als Fellow of the European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Na haar opleiding heeft ze als Plastisch Chirurg gewerkt in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Daar heeft ze ruime ervaring opgedaan in de (reconstructieve) borstchirurgie, post-oncologische reconstructieve chirurgie en microchirurgie.

Bij Boerhaave is Drs. C. Verveld gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

Gezicht:

Borsten:

Lichaam:

Caroline Verveld is lid van de NVPC en is officieel Fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive en Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

“Het mooie van Plastische Chirurgie is dat het een divers en creatief vak is. Elke patiënt is anders en heeft andere wensen. Ik vind het belangrijk om samen met de patiënt te kijken naar diens wensen en de operatieve mogelijkheden. Het is belangrijk om hetzelfde resultaat voor ogen te hebben. Ik ben dan ook altijd volledig en duidelijk in mijn voorlichting en ik ben eerlijk in mijn advies. Het doel: een maximaal resultaat en een tevreden patiënt.” 

 

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu +31 88 40 00 200 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.