}

Ik ben Rose Rhemrev-Pieters en sinds 2006 werkzaam als plastisch chirurg. Ik ben opgeleid in Nederland in de academische ziekenhuizen van Utrecht, Maastricht en Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik in verschillende ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra gewerkt zowel in Nederland als in het buitenland en heb ik inmiddels meer dan 20 jaar ervaring.

De rode draad in deze jaren is operaties van de borst zowel esthetisch als reconstructief. Ik geloof in focus in de zorg: door iets heel veel te doen, krijg je meer ervaring en daardoor wordt de kwaliteit van zorg beter. Naast mijn werkzaamheden voor Boerhaave werk ik in het Alexander Monro ziekenhuis, een ziekenhuis gespecialiseerd in de behandeling van vrouwen met borstkanker en waar mijn focus ligt op borstreconstructies.

Iedereen is anders en doordat ik in de gelegenheid ben geweest om in ‘verschillende keukens mee te kijken’ heb ik ook geleerd dat vaak meerdere opties mogelijk zijn om aan de vraag van een patiënt te voldoen.

Daarom vind ik het belangrijk om tijdens het consult samen met u uw verwachtingen, de mogelijkheden maar ook eventuele beperkingen te bespreken. Een eerlijk en goed onderbouwd advies met persoonlijke aandacht. Ik zie u graag op mijn spreekuur voor een van de volgende behandelingen:

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu +31 88 40 00 200 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.