Tandartsen

Ons team heeft als doel behandelingen op een hoog niveau aan te bieden op basis van een duidelijk en individueel uitgewerkt plan. Wij vinden het belangrijk uw gebit te verzorgen met persoonlijke aandacht in een goedgeorganiseerde werkomgeving; met name door de professionele setting van het Medisch Centrum Boerhaave is het mogelijk dat de tandartsen zich volledig kunnen richten op uw tandheelkundige hulpvraag.

De onderstaande tandartsen zijn verbonden aan Tandheelkunde Boerhaave:

Enrique Rikken

enrique-rikken
Enrique Rikken is afgestudeerd als tandarts aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) in 1991.
Hij heeft in verschillende praktijken gewerkt en vanaf 1993 in een eigen algemene praktijk in Amsterdam. In 2001 start hij in Amsterdam Zuid een verwijspraktijk voor de tandheelkunde met de nadruk op endodontologie, orale implantologie en complexe gebitsrehabilitatie’s. Erkenning tot tandarts-implantoloog NVOI volgt in 2004. Vanaf 2007 is hij verbonden aan het ACTA, sectie orale implantologie als klinisch docent met als kerntaak de begeleiding van tandarts-implantologen in opleiding . Tevens verzorgt hij lezingen en klinische cursussen op het gebied van implantologie. Hij is aangesloten bij de verschillende verenigingen; NVVRT, NVOI, NVvP, en ANT

 

 

Sander Menso

sander-menso

Sander Menso behaalde zijn tandartsdiploma aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) in 1991.

Hij heeft in verschillende tandartspraktijken gewerkt waaronder een eigen algemene praktijk. Vanaf 2003 is hij part-time verbonden aan het ACTA als tandarts-docent bij de sectie Cariologie en Endodontologie. Van 2006 tot 2009 volgde hij het ‘Postgraduate programme in Endodontology’ van ACTA. Sindsdien bestaan zijn werkzaamheden uitsluitend uit endodontologie. Sander woont regelmatig nationale en internationale cursussen en congressen bij op het gebied van endodontologie. Hij is aangesloten bij Tandarts-Endodontologen-Nederland (TEN), de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) en is erkend als Tandarts-Endodontoloog door de NVvE (Nederlanse Vereniging voor Endodontologie).

 

Mieke Hunfeld

Tandarts Drs M Hunfeld Boerhaave Medisch CentrumMieke Hunfeld behaalde in 2007 haar tandartsdiploma aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Zij specialiseerde zich hierna aan de gerenomeerde Amerikaanse universiteit New York University, waar zij de opleiding Prosthodontics met succes afrondde (2008/2009).
Prosthondontics is een vakgebied dat zich richt op zowel de functionele als esthetische aspecten van het gebit, en waarbij verdiept wordt in prothetische voorzieningen zoals facings, kronen, bruggen en implantologie. Het brede verzorgingsspectrum van prosthodontics vormt sindsdien de basis van haar benadering als tandarts om patienten de beste zorg op maat te bieden.

Mieke Hunfeld is werkzaam geweest in verschillende specialistische praktijken. Zij woont regelmatig (inter)nationale congressen bij en participeert in intercollegiale overleggen, cursussen en studyclubs.

Zij is aangesloten bij verschillende vakverenigingen, waaronder: Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED), Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT), Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT), Alumni Club New York University College of Dentistry.

 

Robbert Jan Renting

tandarts rentingRobbert Jan Renting is in 2008 als tandarts afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Hij is sindsdien in verschillende praktijken werkzaam geweest. Van 2009 tot en met 2012 heeft hij op de polikliniek kaakchirurgie van het MST/ZGT gewerkt waarna hij in 2012 de 3-jarige masteropleiding tot implantoloog volgde aan het ACTA.

Na het behalen van deze master werkt hij als tandarts-implantoloog in verwijspraktijken.

 

Heeft u vragen voor ons?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.