Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Om verdere verspreiding en eventuele besmetting van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen heeft Boerhaave Medisch Centrum diverse voorzorgsmaatregelen genomen. Daarbij vragen we u om uw medewerking, zodat wij samen zo goed mogelijk zorg kunnen dragen voor een veilige omgeving. Graag zouden u daarom willen vragen om voor uw bezoek onderstaande voorzorgsmaatregelen te lezen zodat u weet wat u in de kliniek kunt verwachten.

 • Wij vragen u om contact met ons op te nemen wanneer u één van de volgende vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden:
  Heeft u last van koorts, hoesten, neusverkoudheid en/of keelpijn of heeft iemand met wie u in een huis woont deze verschijnselen? 
  Als dit het geval is zal er pas een (nieuwe) afspraak worden gepland op het moment dat er sprake is van herstel van de (ziekte)verschijnselen; dit houdt in dat u (of uw huisgenoot) ten minste 24 uur klachtenvrij moet zijn. Is dit niet het geval? Dan kan de afspraak gewoon doorgaan.
 • Bij binnenkomst in de kliniek wordt tevens naar deze gezondheidsklachten gevraagd en wordt uw temperatuur gemeten. Bij koorts en/of andere relevante gezondheidsklachten wordt uw afspraak of behandeling uitgesteld.  
 • Wij vragen u om alleen te komen. Begeleiders worden in principe niet toegelaten in de kliniek en hen wordt gevraagd buiten (of bijvoorbeeld in de auto) te wachten. Dit geldt ook voor degene die u komt ophalen na de behandeling.
 • In de wachtkamer wordt een onderlinge afstand van minimaal 1,5 meter gehouden. De wachtkamers zijn hierop aangepast.
 • Wij vragen u om precies op het afgesproken tijdstip te komen. Indien u te vroeg bent, vragen wij u buiten of in de auto te wachten.
 • Direct bij binnenkomst via de hoofdingang wordt u gevraagd de handen te wassen bij de daarvoor speciaal bestemde wasgelegenheid.   
 • Er geldt een “geen hand schudden beleid” in de kliniek  
 • Wij vragen u per pin of contactloos te betalen. Bij contante betalingen kan er enkel gepast worden betaald.
 • De werkzaamheden in de kliniek worden verricht door medisch specialisten geassisteerd door het medisch ondersteunend personeel. Medisch specialisten en ondersteunend medisch personeel behoren tot contactberoepen met kennis van infectiepreventie. Zij zijn opgeleid om infectiepreventiemaatregelen te begrijpen en na te leven. Ook voor onze medewerkers geldt dat hen dagelijks wordt gevraagd naar gezondheidsklachten en dat hun temperatuur wordt opgemeten.   
 • Wij vragen uw begrip voor het opvolgen van instructies van onze medewerkers ten behoeve van veilige en verantwoorde zorg. Ook vragen wij u om alvast onze huisregels te lezen.
 • Wij willen u verzoeken een mondkapje te gebruiken in onze kliniek.

 Het is ook mogelijk om een e-consult in te plannen met de plastisch chirurg. Voor meer uitleg hierover kunt u terecht op onze informatiepagina.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag terug in onze kliniek. Heeft u nog vragen dan kunt u ons dagelijks bereiken tussen 7.00 en 22.00 op telefoonnummer 020 30 500 30.  

 

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.