}

Online betalen met iDEAL

Steeds meer mensen geven aan dat zij voor het betalen van een behandeling gebruik willen maken van internetbankieren. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om te betalen via internet.

Met behulp van het onderstaand formulier kunt u het te betalen bedrag van uw behandeling overmaken via iDEAL. Voor onze administratie vragen wij u om uw geboortedatum als betalingskenmerk in te vullen zodat wij de betaling snel kunnen verwerken.

Betalingskenmerk en bedrag voor de behandeling:

Wat is iDEAL?

iDEAL is een systeem dat u bij het betalen via internet direct koppelt aan uw eigen internetbankierprogramma. Met iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Door het aanklikken van het iDEAL-logo komt u direct in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank terecht.

Hoe werkt iDEAL?

iDEAL is betalen via uw eigen internetbankierprogramma en dus vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel. U kiest er via onze website voor om met iDEAL uw betaling te voldoen. Vervolgens selecteert u de bank waar u uw geldzaken regelt. U komt dan terecht op het internetbankierprogramma van uw eigen bank waar onze relevante gegevens al staan ingevuld. U hoeft dus ook geen ordernummers of bedragen te zoeken en in te vullen. Als u uw gegevens heeft gecontroleerd kunt u de betaling van uw behandeling bevestigen op de bekende manier (e.dentifier, Acces Key, Tan-code, Random Reader of Digipas). U verlaat vervolgens de pagina van het internetbankierprogramma en u komt terug op onze website. De betaling van uw behandeling is dan geregeld.

Is iDEAL veilig?

iDEAL is net zo veilig als de betaalmethoden van uw eigen internetbankierprogramma. iDEAL maakt gebruik van bestaande internetbankiersystemen en dezelfde beveiligingsstandaarden als uw eigen bank. Het betalen met iDEAL is dus net zo veilig als internetbankieren bij uw eigen bank.

Welke banken?

iDEAL is beschikbaar voor mensen die internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS bank, Friesland bank, ASN bank, Knab, Regio bank, Triodos bank en Van Landschot Bankiers.

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu +31 88 40 00 200 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.