Trots op mijn nieuwe borsten

Ik ben erg trots op mijn nieuwe borsten. Uitgebreid stilstaan bij de maat en een volledige uitleg tijdens het consult hebben geleid tot een weloverwogen beslissing richting mijn borstvergroting.

Een jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten bij Boerhaave Medisch Centrum. Ik ben nooit onzeker geweest over mijn borsten, maar door gewichtsverlies zagen mijn borsten er niet meer uit zoals voorheen.

Duidelijke uitleg

Via een bekende en nader onderzoek op het internet kwam ik Boerhaave Medisch Centrum op het spoor. Het is prettig om, als leek op het gebied van een borstvergroting, bij de plastisch chirurg zelf op consult te komen. Dit is immers dé persoon die je er alles over kan vertellen.
Wat ik tijdens dit consult erg fijn vond, is het uitgebreid stil staan bij de keuze van de maat en daarbij duidelijke uitleg waarom deze maat het meest geschikt is. Dit zorgde bij mij voor een weloverwogen beslissing. Ook over de operatie zelf heb ik niks te klagen. Goede begeleiding! Het zeer vriendelijk en kundig personeel geeft je echt het gevoel dat je in een privékliniek bent en dat je geen nummer bent. Ik was nerveus voor de narcose, maar dit viel reuze mee; ik was niet eens misselijk.

Na de operatie duurt het even voordat het eindresultaat zichtbaar is, maar mijn nieuwe borsten waren het wachten meer dan waard. Ik zou de Boerhaave aanraden omdat ik er fantastisch geholpen ben; iedereen is er zo zorgzaam. Inmiddels zijn er ook een aantal van mijn vriendinnen geholpen, allemaal eveneens positief.

Sonia

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.