Veel complimentjes na neustipcorrectie

Tegenwoordig word je vaak geconfronteerd met jezelf. Voor je het weet sta je op de foto bij iemand anders op de telefoon. Ik was doodsbang voor deze spontane kiekjes, vooral omdat de foto’s vaak op social media verschijnen. Bij iedere foto ergerde ik me aan mijn neus.

Verschillende keren heb ik een neustipcorrectie overwogen totdat ik eindelijk de knoop door durfde te hakken. Mijn man begreep het wel. Als ik me er prettig bij voel, waarom zou ik het dan laten? Boerhaave is voor mij een betrouwbare naam en de informatie op internet was uitgebreid en overzichtelijk.

Deskundigheid

Deskundigheid is voor mij erg belangrijk en dat is wat Boerhaave in huis heeft. Tijdens het eerste consult werd ik fijn opgevangen. De plastisch chirurg zei meteen: ‘Dat gaan we mooi maken.’ Dat is gelukt, ik ben heel tevreden met het resultaat. Gelukkig is de operatie heel erg goed gegaan. Zelfs de narcose was heerlijk. Mijn ervaring is van begin tot eind heel plezierig. Je kunt jezelf zijn; het is niet alleen voor gefortuneerde mensen. Iedereen is heel lief. Je gaat met een glimlach naar binnen en met een glimlach naar buiten.

De herstelperiode verliep soepel, wellicht ook door mijn goede gezondheid. Het resultaat is natuurlijk. Mensen zien niet dat ik een correctie heb gehad, maar merken wel op dat ik er beter uit zie. Ook krijg ik regelmatig te horen: ‘Goh je ziet er steeds beter uit.’ Die complimentjes steek ik mooi in mijn zak.

Heeft u vragen voor ons?

Bel nu 020 - 30 500 30 of Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.